CNC draair / frezer - INSTELLER

 

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die kan CNC draaien en/of frezen. Vooral kennis van de sturingen FANUC en/of HEIDENHAIN is mooi meegenomen. Je werkt mee in de afdeling verspaning. Je leert de verschillende machines kennen en hoe hiermee te werken.

Profiel

Diploma

Aanbod

Valabele kandidaten kunnen rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangepast aan hun inzet en bekwaamheid.

Een sollicitatie voor deze job mag je versturen naar tom@devosplaatbewerking.be of via onderstaande knop!  Ik solliciteer!

Vertegenwoordiger plaatbewerking - ZELFSTANDIGE BASIS

 

Wij zoeken een enthousiaste vertegenwoordiger die ons verhaal perfect kan overbrengen aan potentiƫle klanten. Je werkt op zelfstandige basis.

Profiel

Aanbod

Valabele kandidaten kunnen rekenen op een aantrekkelijk salaris.

Ben jij de persoon die we zoeken? Perfect! Neem contact op via: tom@devosplaatbewerking.be of via onderstaande knop!  Ik solliciteer!

Werken bij Devos Plaatbewerkingen

De samenstelling van ons personeelsbestand gaat uit van twee prioriteiten: deskundigheid en motivatie.

De omvangrijke groep die bij ons tewerkgesteld is mag ook aanzien worden als een perfecte weerspiegeling van onze samenleving. We verwelkomen iedereen zonder onderscheid te maken in gender, nationaliteit, leeftijd, welke overtuiging dan ook.
Het lijkt misschien atypisch voor deze tijd, maar het is wel een vaststelling dat heel wat personeelsleden trouwe krachten blijven binnen ons bedrijf.

Een aansporing hiertoe ligt wel in de doorgroeimogelijkheden die we kunnen aanbieden. Ook de extra opleidingsmogelijkheden worden vaak met beide handen gegrepen.

Wens je deel uit te maken van deze groep?

Een spontane sollicitatie kan steeds via onderstaande knop!

Laat je horen
werken bij Devos Plaatbewerkingen vacatures